Привіт, mdnsNSP.dll і mDNSResponder.exe та як вас позбутись

Це не вірус і не троян, це лише безпечний процес від великої Adobe Corporation. За допомогою цього сервісу вони відслідковують користувачів, які користуються піратськими або купленими версіями продукту Adobe Photoshop CS3.

На мою думку, вони не мають право інсталювати програмне забезпечення даного виду, оскільки це є порушення прав користувачів, але це вирішувати компетентним органам, а вам вирішувати терпіти цього “француза” у себе на комп’ютері чи ні.

Способи вирішення:

1. Лояльний спосіб. Найпростіше обмежити даний процес на рівні локального firewall-у (пакетного фільтра), таким чином ви і не зашкодите програмному забезпеченню, вельми шановної корпорації Adobe, і залишитесь “під прикриттям”. Чув по форумах, що у деяких людей, знищення цього сервісу викликало помилку при запуску Adobe Photoshop CS3, щось типу “помилка ліцензії..”.

2. Впевнений спосіб. Щоб бути ще більше впевненим, що даний сервіс вже не буде сповіщувати про вас, як про пірата, можна просто зупинити дану службу, та відключити її назавжди. Це робиться наступним чином:
Пуск- Виконати- services.msc – OK
знаходимо сервіс з назвою схожу на цю: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 # #
відкриваємо властивості сервісу, зупиняємо його, виставляємо тип запуску “відключено”. Таким чином ми відключемо сервіс “Bonjour”, але я не гарантую того, що Adobe якимось чином сам його не зможе запустити.

3. Насильницький метод. Виконуємо все що вказано в пункті 2, сервіс можна зупинити та видалити коротшим шляхом:
Пуск- Виконати- sc stop “Bonjour Service” – OK
Пуск- Виконати- sc delete “Bonjour Service” – OK
Далі зручно скористатись утилітою lspfix http://cexx.org/lspfix.htm

Погодьтесь і поставте галку “I know what I’m doing”, це буде підтвердженням, що ви знаходитесь зараз у тверезому розумі, після цього виділіть в лівій частині mdnsnsp.dll , натисніть стрілочки вправо, щоб mdnsnsp.dll перемістився у праву сторону, “Finish”. Все, після цього, бажано перезавантажити комп’ютер та видалити папку Program Files\Bonjour\




coded by nessus